Bindweefsel Massage

Bindweefselmassage - 30/50 minuten

Bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage van de diepere huidlagen. Het wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam welke zich bevindt tussen de spieren en de huid.

De werking van deze massage vindt ook plaats op de reflexzones op de rug, vandaar dat deze massage vorm valt onder de reflexzone massage. Deze zones staan in verbinding met organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door het stimuleren van deze zones kunnen blokkades afnemen of zelfs verdwijnen.

Bij deze massage maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals het oppakken en rollen van de huid of verschillende knedingen en handgrepen. De doorbloeding neemt weer toe en verklevingen worden hierdoor minder. Dit is een intensieve vorm van massage en kan soms als pijnlijk worden ervaren, daarom sluit ik altijd af met een ontspannende massage. Het resultaat van deze behandeling maakt alle inspanning weer goed!

Een bindweefsel massage verstevigd de huid, stimuleert de doorbloeding, verbetert huidstructuren en de algehele huidconditie, lost blokkades op, zorgt voor pijnvermindering en automatisch voor minder spanning

Deze massage vorm geef ik op de rug en eventueel armen en benen

Wilt u een afspraak maken neem dan contact met mij op via e-mail,telefoon of Facebook.