De Masseur

De Masseur

Ik ben Patricia Roos-de Groot, ben 33 jaar en kom uit Barendrecht. Ik heb hiervoor in Schiedam gewoond en ik werk hier nog steeds in mijn eigen praktijkruimte als masseur. Ik ben getrouwd en samen met onze zoontjes en onze 2 honden vormen wij een fijn, leuk gezin.

Ik heb mijn havo diploma behaald en daarna ben ik een jaar werkzaam geweest als assistente fysiotherapie in een verzorgingstehuis. Hierna heb ik twee jaar lang de opleiding fysiotherapie gedaan maar omdat dit uiteindelijk toch niet helemaal was wat ik zocht ben ik gaan kijken wat ik dan wel wilde doen. Juist het geven van massages was wel wat ik leuk vond en zo ben ik terecht gekomen bij Ron Molders in Rotterdam. Hier heb ik de opleiding sportverzorging en massage gevolgd en in 2006 mijn diploma behaald. Ik werkte destijds in de thuiszorg en in een kleding winkel en durfde niet de stap te nemen om mijn eigen praktijk te starten. Nu ik door de ervaring die je op doet in het leven wel deze stap heb durven nemen ben ik heel blij met mijn keuze en doe ik mijn werk met veel plezier.

Ik werk vanuit een holistische visie. Het woord holisme komt van het Griekse woord "Holon", wat "het geheel" betekent. Alles is met elkaar verbonden en hangt met elkaar samen, ik kijk dus naar het geheel. Lichaam en geest kan je wel onderscheiden, maar niet van elkaar scheiden.

Ik ben aangesloten bij de Brancheorganisatie N.B.S.M. dit is de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs. Hiernaast ben ik ook aangesloten bij de B.M.S. De Belangenvereniging Massage en Sportverzorging.

druppels

Opleidingen en cursussen

Na het behalen van mijn diploma in 2006 heb ik nog aanvullende cursussen gevolgd.
- Certificaat Cursus Zwangerschapsmassage (2017) bij Massage Academie Nederland;
- Gediplomeerd Coach voor HSP kinderen en volwassenen (2016) bij Civas opleidingen;
- Positieve Praktische Psychologie (2013) bij Lucky U Schiedam;
- Meditatie Cursus 3 "Persoonlijke ontwikkeling" (2011) bij Lucky U Schiedam;
- Meditatie Cursus 2 "Beter met problemen omgaan" (2011) bij Lucky U Schiedam;
- Meditatie Cursus 1 "Rust in jezelf vinden" (2010) bij Lucky U Schiedam;

Houdt de site in de gaten voor nieuws en ook voor overige informatie verwijs ik u door naar de behandelingen en overige informatie op deze site.