Ontspannings Massages

Ik geef verschillende soorten ontspanningsmassages. Naast de klassieke ontspanningsmassage van bijvoorbeeld rug of nek, geef ik ook Relaxing Full Body Massages, Voetreflex massages en hoofd/gezicht massages of juist korte klacht gerichte massages. De diverse soorten massages kun je op deze pagina vinden.

Onstpanningsmassage - 30/50 minuten

Iedereen heeft te maken met de drukte van alledag, we besteden veel tijd aan werk, gezin, school, sport etc. Soms is de drukte te veel aan het woorden en komen klachten boven die hiervan het gevolg zijn. Ook een verkeerde houding kan zorgen voor deze klachten. De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn en spanning in de rug/schouders en nek. Soms hebben mensen ook een opgejaagd gevoel en ook dan kan een ontspanningsmassage rust geven.

De spanning die de pijn veroorzaakt is vaak een teken van overbelasting en door met de klachten rond te blijven lopen ontstaan er spierverhardingen. Met een ontspanningsmassage worden deze verhardingen aangepakt.

Met deze massage maak ik gebruik van knedingen en strijkingen die ervoor zorgen dat de afvalstoffen worden afgevoerd en de spanningen uit de spier afneemt of zelfs verdwijnt. Doordat uw spieren ontspannen ontstaat er een algehele ontspanning van lichaam en geest.

Ook als u geen last heeft van klachten maar gewoon heerlijk gemasseerd wilt worden is dit heerlijk om te ondergaan.

Relaxing Full Body massage - 60 minuten

Een heerlijke ontspanningsmassage van het lichaam. Waarbij voeten, benen, rug, schouders, nek, hoofd en armen gemasseerd worden en na deze massage zullen uw lichaam en geest zeer rustig en ontspannen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van rustgevende muziek en naar wens kan er een wierrookje aangestoken worden.

Relaxing Full Body massage plus - 90 minuten

Dit is een zelfde massage als de normale Relaxing Full Body massage van 60 minuten. Met als extra dat de benen, armen en het hoofd aan de voorzijde ook gemasseerd worden.

Hoofd / Gezicht massage - 30/50 minuten
(zeer geschikt voor mensen met migraine)

Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door stress en/of concentratie problemen en geeft vaak een vervelende of zeurende pijn.

Tijdens deze massage wordt uw hoofd en gezicht heerlijk op een rustige manier gemasseerd. Deze massage geeft snel een diepe ontspanning en zorgt ervoor dat de doorbloeding in het gezicht goed op gang komt zodat afvalstoffen snel vervoerd worden. U kunt deze massage ook uitbreiden met een nek en schoudermassage voor totale ontspanning.

Voet massage - 30/50 minuten

Doordat ons hele lichaam rust op onze voeten kunnen onze voeten vaak vermoeid aanvoelen. Onze voeten hebben het dan ook zwaar te verduren. In onze voeten zitten reflex punten die elk in verbinding staan met een lichaamsdeel, zenuwen, klieren en organen in ons lichaam. Door deze punten te behandelen heeft dit een stimulerende werking voor de bijbehorende onderdelen in ons lichaam. Ook door de hele voet te masseren wordt de doorbloeding verbeterd en zorgt voor ontspannen voeten en benen en zelfs voor het hele lichaam.

Korte klacht gerichte massage - 15 a 20 minuten

Zoals de naam al zegt is dit een korte massage waarbij een bepaald lichaamsdeel waar de eventuele pijn zit gemasseerd wordt. Zit de pijn in de onderrug, dan wordt de onderrug gemasseerd. Zit de pijn in de kuit, dan masseer ik de kuit etc.. Een korte krachtige massage van 15 a 20 minuten, waarbij de doorbloeding even goed op gang gebracht word en afvalstoffen worden afgevoerd.

Wilt u een afspraak maken neem dan contact met mij op via e-mail,telefoon of Facebook.